Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ;

Επιβεβαιώνεται η πληροφορία του blog  που εδώ και 2 μήνες λέει οτι το λιμάνι Καβονησίου το δεύτερο στην τάξη λιμάνι του νομού ειναι ..δασικό. Όπως αναφέρουν και τα σήμερα Χ.Ν παρά τις ενστάσεις (λογικά το ΛΤΝΧ θα τις έχει κάνει) για τα πρόδηλα σφάλματα παραμένει δασικό και αυτό όπως και της Χώρας Σφακίων, Παλαιόχωρας και Αγιάς Ρουμέλης. 
Φυσικά εμείς που ονειρευόμαστε κανένα καλό και μεγάλο έργο στο λιμάνι μας, μάλλον θα αναγκαστούμε να .."ποτίζουμε" τώρα το δάσος που κληρονομήσαμε, μπας και μεγαλώσει..... Όσο για το υδατοδρόμιο που τόσος ντόρος είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια μάλλον θα μείνει στα χαρτιά όπως και πολλά άλλα. 
Υ.Σ Λογικό να το βγάλουν δασικό .... αφού απο μια άποψη θα έχουν όλοι όσοι ασχολούνται με το σύστημα μια δικαιολογία, "Δεν μπορούμε να σας κάνουμε έργο αφού ειναι δασικό, το θέλαμε πολύ αλλά δεν αφήνει το δασαρχείο", λες και οι υπηρεσίες δεν αλληλεξαρτιόνται απ' το βαθύ κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: