Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ... ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΤΑ

Έπαιξε και παίζει απο προχθές η συγκεκριμένη φωτογραφία με το παραολυμπιονίκη και πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης να βρίσκεται εκτός βάθρου κατά τον αγιασμό σε ένα γήπεδο στον Καρτερό Μάλιστα η Νεα Κρήτη προχώρησε περισσότερο και έγραψε για το συμβάν.
- Αν οι ηγέτες αυτού του τόπου συμπεριφέρθηκαν σε μια τέτοια στιγμή με αυτόν τον τρόπο, απαξιώνοντας έναν ολυμπιονίκη - πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής είναι ο Γιώργος Καπελλάκης - τι απαιτήσεις να έχει κανείς από την κοινωνία; Γιατί δεν πρόκειται ατόπημα, αλλά για νοοτροπία.

Σίγουρα νοοτροπία και το βλέπουμε και εμείς καθημερινά και εδώ στην πόλη μας αλλά και αλλού, πόσο αποκλεισμένοι ειναι απο τα πιο απλά πεζοδρόμια-δρόμους, θάλασσα, μαγαζιά, τουαλέτες.. Φυσικά όπως διάβασα την καλύτερη απάντηση την έδωσε ένας "φίλος" του που όταν είδε την φωτο είπε
- Με το δίκιο του δεν ανέβηκε ο Γιώργος στην εξέδρα αυτή γιατί το "βάρος" ενός παραολυμπινίκη δεν θα το σήκωνε ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: