Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

Κάποιος πεινάει εκεί στα ανατολικά μας ή ειναι κανένας που ψάχνει για την δόση του, αλλιώς δεν εξηγούνται οι διαρρήξεις στους ναούς της περιοχής.... μετά τα Κοτσιανά πήγε Φαλελιανά και μάλλον ειναι ο ίδιος που είχε διαρρήξει και την εκκλησία του Αι Γιάννη του Θεολόγου. Τώρα διέρρηξε τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στα Φαλελιανά αλλά και την παρακείμενη αποθήκη του Ναού. Δεν πήρε κάτι αλλά μόνο ζημιά έκανε στις πόρτες που παραβίασε... ο ναό αυτός τον έχουν διαρρήξει και στο παρελθόν. 
Μάλλον ειναι καλύτερα να μένουν ανοικτοί μου φαίνεται οι ναοί, αφού δεν ψάχνουν τίποτα άλλο εκτός απο λίγα χρήματα, και η ζημιά που προκαλούν ειναι πολύ μεγαλύτερη απο τα χρήματα που θα έπαιρναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: