Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Ο ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Αναστέλλεται οριστικά, λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του covid-19 και των μέτρων περιορισμού της επέκτασης του, η διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ευθύνης διοργάνωσης των Ε.Π.Σ., καθώς και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Π.Ο., περιόδου 2019-20. Για όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων.
1 Νέος Κισσαμικός     37
2 Άρης Βουκολιών 35
3 Δάφνη         33
4 Νέοι Μινωταύρου 30

Αν και δεν το είχε ανάγκη, αν και έδειξε απο την αρχή ποιος είναι το αφεντικό στην κατηγορία, εντούτοις λόγω της πανδημίας χρίζεται πρωταθλητής ο Νέος Κισσαμικός λίγο πριν το τέλος. 
 Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε τα παιδιά αυτά μιας και όλα είναι ντόπια και ας μας γίνουν μάθημα οι λογικές του παρελθόντος. 
Θερμά συγχαρητήρια στην Διοίκηση, στον πρόεδρο κ Αντώνη Σταθόπουλο, στους  προπονητές κ. Πελέκη, Σημαντηράκη Γιώργο, Μπατιστάκη Θοδωρή και φυσικά στους ποδοσφαιριστές που έκαναν τεράστια προσπάθεια να δείξουν οτι το Κισαμίτικο ποδόσφαιρο υπάρχει ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: