Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 16 Μαΐου 2020

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΤΝ ΧΑΝΙΩΝ

Η διοίκηση στο Λιμενικό ταμείου του Νομού που υπαγόμαστε και μεις άλλαξε... μετά τον κ. Ζερβό ανάλαβε ο κ Δημήτρης Βιριράκης. Φυσικά ως είθισται ο απερχόμενος πρόεδρος έκανε τον απολογισμό του και για το δεύτερο λιμάνι του Νομού κοινοποιώντας τα έργα και τις  συμβάσεις...
1) Ανάθεση σύμβασης από διαγωνισμό για την απομάκρυνση για το εγκαταλελειμμένο πλοίο Skylark από το λιμάνι Κισσάμου.
2) Ανάθεση σύμβασης του έργου "Συντήρηση W.C. στον Λιμένα Καβονησίου Κισάμου" προϋπολογισμού 24.000 €.
3) Ανάθεση σύμβασης του έργου "Συντήρηση Αποκατάσταση περιβάλλοντα χώρου Βόρεια κτιρίου Λιμενικού Σταθμού Κισάμου" προϋπολογισμού 24.300 €.
4) Έγκριση εκτέλεσης έργου με τίτλο «Συντήρηση υποδομών Λιμενίσκου Λίμνης Κισάμου -ΧΡΗΣΗ 2018» προυπολογισμού 120.280€. (κάτω βλέπουμε πως είναι ο λιμενίσκος της Λίμνης).
- Το οτι το καράβι ο γνωστός "Τούρκος" χρειάστηκε σύμβαση για την απομάκρυνση του πρώτη φορά το ακούω... κι αν χρειάστηκε και πληρώσαμε γιατί δεν το κρατούσαμε για κάποιο καταδυτικό κέντρο.
Για τα υπόλοιπα είναι γνωστά τα έργα που έγιναν μάλιστα τόσα χρήματα είχαν να πέσουν στο λιμάνι απο το 1999. ... 48.000Ε μάλιστα τα δυο απο τα τρία έργα δεν έχουν τελειώσει ακόμα.
Τέλος πάντων ο νέος πρόεδρος που έχει και σχέση με την Κίσαμο (Βουλγάρω) είμαι σίγουρος οτι θα δει όλα αυτά που οι υπόλοιποι δεν είδαν... και θα κάνει αυτό που πρέπει. Μάλιστα θεωρώ οτι θα μπορούσε να προσλάβει και κάποιους 8μηνίτες για να καθαρίζουν το λιμάνι και να μην την κάνουν την δουλεια αυτή οι απλοί πολίτες ή οι λιμενικοί. Το φαράσι και η σκούπα είναι στην προβλήτα άραγες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: