Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ

 Ξεκίνησε όπως ήταν προγραμματισμένη για σήμερα 11 του Μάη η διαμόρφωση του χώρου, στο Μαύρο Μώλος, που θα δεχτεί τα προκάτ του Επαγγελματικού Λυκείου Κισάμου. Η καθυστέρηση είναι μεγάλη, αλλά η συγκυρία της πανδημίας και η απαγόρευση πολλών εργασιών, έφερε λίγες μουρμούρες ως προς αυτό το θέμα.
Φυσικά απο δω και πέρα θα περιμένουμε μια πιο γρήγορη αντιμετώπιση του θέματος και μάλιστα να ξεκαθαρίσει και αυτό με τα προκάτ, που δυστυχώς η πολιτεία μπορεί να έδωσε δημόσιες υποσχέσεις, αλλά μάλλον δεν τα υπολόγισε σωστά και θα αργήσουν πολύ να εμφανιστούν...στην Κίσαμο.
Ας ελπίσουμε οτι ο Σεπτέμβρης θα βρει τα νέα μας προκάτ σχολεία έτοιμα και σε πρωινή βάρδια.... όσο για το νέο Λύκειο μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τα πράγματα με αυτήν την οικονομική κρίση που έρχεται και να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι ..άλλο, πριν είναι αργά για δάκρυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: