Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

 Η Θύελλα Καλαθενών ανακοίνωσε πριν λίγο την έναρξη της συνεργασίας της για την επόμενη σεζόν με τον κ. Κώστα Παρασκάκη, προπονητή που έχει ξανακαθίσει και παλαιότερα στον πάγκο της ομάδος.
Από την άλλη ο πρωταθλητής Νέος Κισαμικός θέλει όσο ποτέ άλλοτε να συνεχίσει την συνεργασία του με τον πετυχημένο προπονητή κ. Πελέκη. Μάλιστα οι συζητήσεις που γίνονται είναι σε καλό επίπεδο και είναι πολύ κοντά οι δυο μεριές να δώσουν τα χέρια. Φυσικά ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά του Ν. Κισαμικού είναι διαφορετικός μιας και το υλικό που υπάρχει είναι εξαιρετικό και χρειάζεται να προσεχθεί σε μια σκληρή κατηγορία όπως είναι αυτή της Β' Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: