Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ κ. ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ

Τελικά μπορεί να πάνε όλοι στο Ηράκλειο σήμερα το πρωί και πρέπει, αλλά όπως έμαθα υπήρξε παρέμβαση και από τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και δια Βίου μάθησης κ. Σημανδηράκη μετά την επίσκεψη του στο σχολείο χθες. Μάλιστα υπήρξε διαβεβαίωση προς αυτόν, από τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης κ. Τερζάκη οτι τα δυο τμήματα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ  και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ του ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ, θα παραμείνουν στην Κίσαμο, για το άλλο ΥΓΕΙΑΣ- ΠΡΟΝΟΙΑΣ καταβάλλονται προσπάθειες όπως παραμείνει και αυτό για φέτος, ...αλλά δύσκολα*.
Για να δούμε λοιπόν αν οι εξελίξεις μας δικαιώσουν και ενδεχομένως να καταλάβουν οτι και από τούτην την μπάντα υπάρχουν και μαθητές και άνθρωποι.
Δεν ξέρω αν πρέπει να φτάνουμε στην απειλή για να μας παίρνουν σοβαρά αλλά ένα ξέρω, αυτή η κυβέρνηση τα έχει κάνει μπάχαλο σε πολλά θέματα.

Υ.Σ Τα τμήματα που πήγαν να κόψουν..θα είχαν και ένα άλλο πρόβλημα που θα δημιουργόταν από την στιγμή που δεν θα λειτουργούσαν ..τι θα γινόντουσαν οι καθηγητές; Τελικά με ένα σπάρο δυο τρυγόνια.... όσο για το τμήμα Υγείας* έχω μια υποψία οτι δεν θα λειτουργήσει στην Κίσαμο μιας και δεν υπάρχουν .... ούτε καθηγητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: