Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της δημοτικής αρχής, ειδικά του Δημάρχου Κισάμου κ. Σταθάκη, αλλά και του Αντιπερειφεριάρχη κ. Σημανδηράκη που βρέθηκε για τον λόγο αυτό στην Αθήνα, τελικά θα λειτουργήσουν και τα 3 τμήματα στο ΕΠΑΛ Κισάμου. Έτσι από αύριο, μάλλον θα λήξει η κατάληψη των Λυκείων.
Χαρακτηριστική η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη παιδείας που στην σελίδα του έγραψε:
"Ο κ. Μουστάκας Διευθυντής Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Υπ. Παιδείας έκανε, πριν από λίγη ώρα, θετική εισήγηση για το άνοιγμα του τομέα Υγείας – Πρόνοιας στο ΕΠΑΛ Κισάμου. Συνεπώς δεν συντρέχει λόγος για συνέχιση των κινητοποίησεων από τους μαθητές."

Πριν λίγο έγινε γνωστό οτι οι μαθητές του ΕΠΑΛ θα περιμένουν εως ότου έρθει το επίσημο έγγραφο από το Υπουργείο Παιδείας στο σχολείο -τους υποσχέθηκαν οτι θα έλθει σήμερα-  και με την εμφάνιση του θα σταματήσουν την κατάληψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: