Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

ΝΤΟΠΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

"Οι μαθητές και οι μαθήτριαι του γυμνασίου Καστελλίου συγκεντωθέντες αποφασίσαμεν και δημόσια να εκδηλώσωμεν τας ευχαριστίας ημών και την βοήθειαν μας ευγνωμοσύνην προς τον πολιτευτήν του Νομού Χανίων Ελευθέριον Βενιζέλον, διότι προθύμως έσπευσε να ενισχύση το έργον ημών, το συντελούμενον εν τω γυμνασίω τούτω ήτοι την ίδρυσιν Λουτρών καθαριότητας χάριν της υγείας ημών των 350 μαθητών τούτου δια της χορηγήσεως αυτώ σεβαστού χρηματικού ποσού. Οι ευγνομονούντες μαθηταί του Γυμνασίου και μαθήτριαι αυτού.
Κουνελάκη, Πιτσιγαυδάκη, Βαρουχάκη, Ξυπολιτάκη, Κογχυλάκη-Γιανουδάκη, Βλαστάκης, Βιδαλάκης, Μπασιάς, Μαζοκοπάκης, Αναγνωστάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: