Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;

 Ο Σταύρος Κοντονής σήμερα προανήγγειλε σημαντικά έργα για τον ελληνικό αθλητισμό, που αφορούν την εξασφάλιση επιπλέον 3 εκατ. € για εργασίες σε στάδια όλης της χώρας.
Επιπλέον,είπε πως  δημιουργήθηκε για πρώτη φορά γραφείο ΕΣΠΑ αποκλειστικά για τον αθλητισμό. Από αυτό μπορούν να διεκδικηθούν έως και 16 εκατ. ευρώ, προκειμένου να διατεθούν στις ανάγκες του αθλητισμού. Μάλιστα, ο Σταύρος Κοντονής ανέφερε πως μέχρι σήμερα υπήρχαν αντίστοιχα κονδύλια που έμεναν στο «ράφι», προαναγγέλλοντας έργα υποδομής που θα αποτελέσουν βάσεις για το «αύριο».
Βάσεις για το αύριο; Για να δούμε αν θα ξεμπλοκάρουμε και μεις και φτιάξουμε τις βάσεις μας. Δημοτικό στάδιο και κλειστό γυμναστήριο για όλα τα σχολεία.... πολλά ζητάμε 40 χρόνια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: