Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Σε ένα μέτωπο πλέον η φωτιά κάτω από το Μουράκι... ευτυχώς σπίτια δεν κάηκαν, αν και όλα είναι θέμα αέρα, μιας και ο αέρας αλλάζει συνεχώς κατεύθυνσης. Τα πυροσβεστικά συνεχίζουν να καταφθάνουν απ΄όλο τον νομό, και είναι θέμα χρόνου να τεθεί υποέλεγχο η φωτιά.
Τα πυροσβεστικά οχήματα μάλιστα ανεφοδιάζονται δίχως προβλήματα, μέσα στον Πλάτανο και επιστρέφουν στο μέτωπο της φωτιάς, η οποία τώρα έχει πορεία προς την βίλα του Κακαουνάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: