Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

Παρέδωσαν φάκελο με το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι Κισσαμικού-Α.Ο.Χ που έγινε στα Περιβόλια που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Ο κ. Ξηρουχάκης απευθυνόμενος προς την υπεύθυνη του παραρτήματος Μάγκυ Αρσενίου-Μανουσέλη ανέφερε τα εξής: «Μετά από συζήτηση που έκαναν οι δύο διοικήσεις αποφάσισαν τα έσοδα από τον φιλικό αγώνα Κισσαμικός-ΑΟ Χανιά να τα διαθέσουμε στην ΕΛΕΠΑΠ. Θέλουμε να σας συγχαρούμε και να σας ευχαριστήσουμε για το πολύ μεγάλο και σημαντικό έργο που επιτελείτε για τα Χανιά, βοηθώντας αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης από εμάς είναι αυτή η μικρή βοήθεια που σας προσφέρουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους των δύο ομάδων, τον κ. Ροκάκη και τον κ. Μελά, που πήραν αυτή την πρωτοβουλία, τους διαιτητές του αγώνα και φυσικά τον κόσμο που παρευρέθηκε στον αγώνα και βοήθησε ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που προσφέρουμε σε εσάς με πολλή αγάπη, σεβασμό και πολλή ευγνωμοσύνη. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τις ομάδες μας και εμείς θέλουμε ανταποδοτικά ως ΠΑΕ Κισσαμικός, όπως έχουμε αποφασίσει, ένα μέρος των εσόδων να πηγαίνει σε σκοπούς αλληλεγγύης και θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες κινήσεις στο μέλλον»

Δεν υπάρχουν σχόλια: