Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ

Προκλητικό χαρακτηρίζουν τον δήμαρχο της Άγκυρας Μελίχ Γκιουκτσέκ επειδή θέλει όλα τα νησιά μας....μάλιστα στο F/B το τρολάρισμα είναι μεγάλο, ακόμα και από τον δήμαρχο Κυθήρων που έγραψε στην σελίδα του.
 "Άκουσα ότι οι Τούρκοι ζητάνε πάλι νησιά... είναι και τα Κύθηρα μέσα? Πείτε μου για να του απαντήσω όπως πρέπει του λεβέντη του γείτονα του Σουλτάνου του καραμπουζουκλή..."

- Δήμαρχε δεν θα στα πάρουν όλα τα νησιά, μόνο τα Κύθηρα, μεγάλες βλέψεις έχουν, αλλά τουλάχιστον θα μας αφήσουν τα Αντικύθηρα και το όνομα το ελληνικό όπως βλέπεις και στον χάρτη....στα άλλα νησιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: