Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

Στις 18.40 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο Κάτω Καβούσι και λόγω των ανέμων, πάω από 6 μποφόρ,έχει φτάσει στα πρώτα σπίτια του Πλατάνου.
Στην περιοχή έσπευσαν δέκα Πυροσβέστες απο την Π.Υ. Κισάμου με τεσσερα οχήματα, ενώ θα ενισχυθούν και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων.
Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη λόγω των ισχυρών ανέμων.
Ο δρόμος από και προς τα Φαλάσαρνα είναι κλειστός τώρα μιας και η φωτιά έχει περάσει και προς το γήπεδο του Πλατάνου. Παρακαλούνται δε από την αστυνομία και την πυροσβεστική να μην χρησιμοποιούν τους δυο δρόμους που οδηγούν προς τα Φαλάσαρνα.
Η φωτιά αν δεν σταματήσει στο γήπεδο δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει πουθενά αλλού λόγω της νύχτας.
Ας ελπίσουμε να μην έχουν καεί σπίτια και επιχειρήσεις μιας και στην περιοχή υπάρχουν πολλά. 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

H ερώτηση είναι ποιος ανάβει φωτιές και τις παρατά έτσι... Σα δεν ντρέπεται!!!