Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ;

Συνεδριάζουν σήμερα όλα τα 15μελή συμβούλια των σχολείων της δευτεροβάθμιας της πόλης της Κισάμου.... για να κλείσουν επ΄ αόριστο!!! τα σχολεία τους, σαν μικρό δείγμα συμπαράστασης προς το ΕΠΑΛ Κισάμου.
Δεν ξέρω τι θα αποφασίσουν τα παιδιά και αν πρέπει να εφαρμοστεί αυτό το επ΄αόριστο που κάποιοι σέρβιραν ...προς ψήφιση, αλλά ήδη οι αντιδράσεις είναι πολλές. Μακάρι να λυθεί το θέμα όσο το δυνατόν ανώδυνα για τα παιδιά, που δυστυχώς πληρώνουν λάθη δικά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: