Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ

Τελευταίος δρόμος του σχεδίου πόλεως.... αδιέξοδος είναι και από τις δυο μπάντες, εντούτοις είναι ένας δρόμος που χρειάζεται μιας και είναι εκεί το 2ο γυμνάσιο, το 1ο δημοτικό το 2ο νηπιαγωγείο.
 Καθαρίστηκε και ασπρίστηκε και μπράβο σε όποιον είχε την ιδέα, όμως θα μπορούσαν να μπουν και κάμποσες πλάκες στο πεζοδρόμιο για να τελειώνουμε με τις χρόνιες ατέλειες του σχεδίου πόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: