Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ

Όπως γράψαμε τις προάλλες γίνονται κινήσεις για τα πεζοδρόμια στην Αγαμέμνονος. Από τα δυτικά της Σκαλίδη ως και το Μαύρο Μώλος η δημοτική αρχή σχεδιάζει να φτιάξει τα πεζοδρόμια σε ένα τουριστικό δρόμο που εκτός των άλλων υπάρχει εκεί το υπεραστικό ΚΤΕΛ αλλά στεγάζεται και προσωρινά το ΕΠΑΛ με τους μαθητές του. 
Επιχείρημα δύσκολο μιας και αν τον περπατήσετε θα διαπιστώσετε οτι μόνο εύκολη δουλειά δεν είναι, αφού το παλιό σχέδιο με το νέο δεν κολλά και καλά. Αλλά είναι ένα πρώτο βήμα μετά απο χρόνια απραξίας.
Ας ελπίσουμε οτι θα προχωρήσει η δουλειά και δεν θα μείνει όπως και όλες οι άλλες εντός και εκτός πόλης στην μέση.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: