Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

Οι νέες μεταγραφές του Νέου Κισσαμικού, Ζαχαρίας, Κομπογεννητάκης, Σταθάκης Γιώργος και Λευτέρης Κομπογεννητάκης παρουσιάστηκαν και επίσημα σήμερα απο τον πρόεδρο της ομάδος Αντώνη Σταθόπουλο. 
Ενισχυμένος και για πρωταθλητισμό ο νέος Κισσαμικός που στον πάγκο του συνεχίζει ο Λευτέρης Βεστάκης. Κρίμα βέβαια που φέτος δεν είδαμε τους πιτσιρικάδες που τα τελευταία χρόνια ανέβασαν την ομάδα, λόγω πανδημίας, αλλά ελπίζουμε οτι απο του χρόνου θα σκεφτεί η πολιτεία τι καταστροφή έκανε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της χώρας και θα αφήσει τους νέους τουλάχιστον να αθλούνται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: