Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Ενστερνιζόμενοι την έντονη ανησυχία των δημοτών μας για την εξέλιξη της πανδημίας στην περιοχή μας και ιδιαιτέρως μετά τα ανακριβή πρόσφατα δημοσιεύματα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι ο Δήμος Κισάμου βρίσκεται σε εγρήγορση λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα, με στόχο την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.
Τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της κατάστασης στην περιοχή μας αξιολογούνται συνεχώς και βρισκόμαστε σε άμεση και άριστη συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς (ΕΟΔΥ, Κέντρο Υγείας).
Όπως ενημερώσαμε και με προηγούμενο δελτίο τύπου, ήδη προγραμματίστηκε δράση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) την Μεγάλη Τετάρτη για όσους επιθυμούν να εξεταστούν.
Παρόλα αυτά όμως, θα θέλαμε να απευθύνουμε έκκληση σε όλες και όλους να τηρείτε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα όλα τα απαιτούμενα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την Πολιτεία δείχνοντας ατομική και κοινωνική ευθύνη.
Οι παραπλανητικές ειδήσεις τροφοδοτούν τον πανικό και μόνο σύγχυση και φόβο δημιουργούν. Ας δείξουμε όλοι την απαραίτητη ψυχραιμία.
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: