Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

ΕΚΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ....Ε ΚΑΙ!

Έκτη μέρα στο βαθύ κόκκινο και μάλιστα δίχως ούτε ένα κρούσμα από τα rapid test της πλατείας ... εδώ να πω οτι ο ΚΟΔΥ δεν έστειλε σε κανένα μήνυμα αν ήταν θετικός ή αρνητικός, στους 280 περίπου που έκαναν το τεστ, η πληροφορία λέει οτι έχουν πολύ δουλειά και θα στέλνουν απο τούδε και πέρα μόνο σε αυτούς που θα βρίσκονται θετικοί. Οπότε μην περιμένετε επιβεβαίωση του αν είσαστε αρνητικός-ή. Μας δέρνει ατυχία λοιπόν, για άλλη μια φορά δεν μπορέσαμε να βρούμε ένα θετικό δείγμα στα rapid test, όχι τίποτα άλλο αλλά για να δικαιολογήσουν (ουμε) την παλιοκατάσταση μας και να πιστέψουμε οτι έχουμε λουβιάσει.
Ο Χαρδαλιά είπε ακόμα οτι Χανιά και Ρέθυμνο πρέπει να προσέξουν γιατί τα λύματα τους είναι λίγο ανεβασμένα - ούτε ασανσέρ να ήταν. Εν το μεταξύ για δεύτερη βδομάδα δεν ανακοινώνεται το ιικό φορτίο στα λύματα της πόλης...αυτό όχι οτι παίζει σημασία αλλά το είχαμε συνηθίσει, μας άρεσε και μας χάλασε το λογοπαίγνιο... δηλ. έχουμε αύξηση απο την προηγούμενη φορά που είχαμε λίγη μείωση απο την προπροηγούμενη, που ήταν στάσιμη απο την προπροπροηγουμενη κλπ. Κάποτε θα μας το εξηγήσουν και αυτό, όπως και γιατί μπήκαμε επιτέλους στο βαθύ κόκκινο λίγες μέρες πριν το Πάσχα, αλλά και αν όλες αυτές οι αυξομειώσεις εμπίπτουν στα όρια της εργαστηριακής αβεβαιότητας....
Καλό Πάσχα

Δεν υπάρχουν σχόλια: