Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

ΠΑΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ.....

Επεισοδιακή ήταν η περιπολία για δύο ομοσπονδιακούς θηροφύλακες χθες βράδυ σε χωριό της Κισάμου.
Ήταν λίγο πριν τις 22.00 όταν οι δύο άντρες εντόπισαν ύποπτες κινήσεις από φακούς σε απομακρυσμένη περιοχή και αμέσως κινήθηκαν προς το σημείο. Μισή ώρα αργότερα συναντήθηκαν με ένα αγροτικό αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, το οποίο ο οδηγός του το εγκατέλειψε με τα κλειδιά στη μηχανή και οπλισμένος τράπηκε σε φυγή.
Λίγο πιο κάτω οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες εντόπισαν ένα ακόμη αγροτικό αυτοκίνητο και ύποπτες κινήσεις ατόμων, όμως είχαν εγκλωβιστεί στο στενό χωματόδρομο λόγω του αυτοκινήτου των λαθροκυνηγών, χωρίς να υπάρχει άλλος δρόμος διαφυγής.
Οι θηροφύλακες ενημέρωσαν την υπηρεσία τους και το Α.Τ Κισάμου οτι βρίσκονται σε κίνδυνο και αμέσως σήμανε συναγερμός. Αστυνομικές δυνάμεις από τα Χανιά, τον Πλατανιά και την Κίσαμο έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τους δύο θηροφύλακες, ενώ πήραν και το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο από το σημείο, το οποίο οδήγησαν στο Α.Τ Κισαμου.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία ενώ ο δράστης που φαίνεται πως έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για λαθροθηρία, αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: