Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΜΠΛΕ ...ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ!!

 Τελικά δεν είμαστε στο κόκκινο και η πληροφορία αλλά και το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στην Νέα Κρήτη στο Ηράκλειο μάλλον ήταν μπαρούφα, εκτός κι αν ξέρουν κάτι παραπάνω απο τον Δήμο και το Κέντρο Υγείας Κισάμου που δηλώνουν άγνοια για κάτι τέτοιο. Ενδεχομένως να υπήρχε σκέψη λόγω των κρουσμάτων αλλά το ανέλαβαν.....
 Φυσικά και υπάρχουν πολλά επιβεβαιωμένα κρούσματα στην πόλη της Κισάμου, αλλά και σε κάποια χωριά, αυτό όμως όπως είπαν αντιμετωπίζεται και ήδη τα άτομα που βρέθηκαν θετικά βρίσκονται στην καθιερωμένη καραντίνα. Οι ανεπίσημες πληροφορίες μιλάνε για 25-30 άτομα με covid-19 στην επικράτεια του Δήμου. (16 είχαμε χθες στα Χανιά)
Συνεχίζουμε να φοράμε μάσκα, έτσι και αλλιώς, προστατεύομαι έτσι τον εαυτό μας και τους γύρω μας.
Σήμερα θα ανακοινωθούν και οι αναλύσεις στα λύματα της πόλης της Κισάμου που έτσι και αλλιως συμπέρασμα δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε, αλλά αν έχουν τόσα κρούσματα μάλλον θα έχουμε αύξηση στις τιμές του ιικού φορτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: