Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

ΙΝΤΑ 'ΓΙΝΕ ΕΛΟΥΒΙΑΣΑΜΕ;

 Αλλάζει ο επιδημιολογικός χάρτης της Κρήτης, καθώς προς το «βαθύ κόκκινο» φαίνεται να οδεύουν κι άλλες περιοχές του νησιού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα εισηγούνται οι ειδικοί, με το «βαθύ κόκκινο» «φλερτάρει» ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και ο Δήμος Κισάμου.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ειδικοί εισηγούνται να μπουν στο επίπεδο «βαθύ κόκκινο» ακόμη δύο Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας - και συγκεκριμένα, της ενδοχώρας- του Ηρακλείου.
Σε επίπεδο Ελλάδας, προς το «βαθύ κόκκινο» οδεύουν οι Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας, Αργολίδας και Φθιώτιδας.
Τις σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να πραγματοποιήσει - εκτός απροόπτου - ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Υπενθυμίζεται ότι - σε επίπεδο Κρήτης -στο «βαθύ κόκκινο» βρίσκονται ήδη:
Ο Δήμος Χανίων
Ο Δήμος Ρεθύμνου
Ο Δήμος Φαιστού και
Ο Δήμος Ανωγείων

Αν και οι πληροφορίες του Ηρακλειώτικου σαιτ που το πρωτανέβασε δεν μπορούν να διασταυρωθούν ..ας περιμένουμε τις απογευματινές ανακοινώσεις να δούμε αν ισχύει κάτι τέτοιο. Πάντως Δήμος Κισάμου και Κέντρο Υγείας Κισάμου δεν ξέρουν εντελώς τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: