Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Η διαμόρφωση του αύλειου χώρου του 2ου Δημοτικού σχολείου με ελαστικό τάπητα (ταρτάν), έργο που έχει συμβάλει τα μέγιστα να γίνει ο νυν διευθυντής του σχολείου κ. Μιχάλης Μπατουδάκης, πλησιάζει στην ολοκλήρωση του. Σε 3 μήνες καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουμε ένα πλήρες προπονητικό κέντρο στην καρδιά της πόλης 
Το έργο είναι προϋπολογισμού 160.000Ε εγκεκριμένο από την Περιφέρεια Κρήτης με φορέα υλοποίησης την περιφερειακή ενότητα Χανίων και με την υλοποίηση του θα λύσει αρκετά προβλήματα προπονήσεων ακόμα και των αθλητικών ομάδων της πόλης, αλλά φυσικά και του ίδιου του σχολείου.
Το μικρό αυτό στολίδι με την ολοκλήρωση του θα διαθέτει 5 διαδρόμους (κουλουάρ) για ταχύτητες, γήπεδο χάντμπολ, βόλεϊ και μπάσκετ, ενώ ο συνδετικός τάπητας είναι αρίστης ποιότητας.
Ας ελπίσουμε οτι θα το προσέξουμε περισσότερο απο αυτό του Δημοτικού σταδίου που τις τελευταίες μέρες έγινε έρμαιο αδιαφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: