Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ανακοινώνει το προτεινόμενο εορταστικό Πασχαλινό ωράριο:
Διευκρινίζεται ότι, λόγω των υγειονομικών συνθηκών η λειτουργία των καταστημάτων, καθώς και το ωράριο, μπορούν να διαφοροποιηθούν εκτάκτως, σύμφωνα με επικείμενες αποφάσεις της Κυβέρνησης, με τις οποίες είναι αυτονόητο ότι θα συμμορφωθούμε. Υπενθυμίζουμε ότι, με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2021 μετατέθηκε για την Τρίτη 4 Μαΐου 2021. 
 Την Μ. Παρασκευή τα καταστήματα δεν επιτρέπεται να λειτουργήσουν πριν τη 13:00 όπως ορίζεται με την ισχύουσα νομοθεσία.(άρθρο 4 Β.Δ.748/66)

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ 
                      ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ
 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ   
 ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!
 ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: