Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!! ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΤΕΣΤ

278 rapid test έγιναν σήμερα στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου απο το κλιμάκιο της ΚΟΔΥ και όπως μας ενημέρωσαν πριν απο λίγο, όλα βγήκαν αρνητικά. Έτσι απο την μια κρατάμε τον ρεκόρ...είμαστε ίσως η μόνη πόλη απ' αυτές που έγιναν rapid test, τρεις φορές μάλιστα, και όλοι όσοι προσήλθαν 1000 και λίγο παραπάνω άτομα, βγήκαν όλοι αρνητικοί, από την άλλη μας τρώει η απορία ... γιατί μας έβαλαν στο βαθύ κόκκινο όταν είμαστε .. "πεντακάθαροι"..
Δεν χρειάζεται βέβαια εφησυχασμός και σαφώς πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα, μα έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει και πολλά το κόκκινο απο το βαθύ κόκκινο ή το μπορντοκόκκινο.
Και εις το επόμενο με το καλό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: