Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 27 Απριλίου 2021

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

Χθες όπως είχαμε προγραμματίσει με πολλή προσοχή και με τα μέτρα που επιβάλλονται φυτέψαμε τα φυτά μας με τα παιδιά και τις μαμάδες τους στον τριγύρω χώρο του Δημοτικού σχολείο και του παιδικού σταθμού του χωριού μας. Στέλνουμε το μήνυμα της συνεργασίας και την αγάπη για το περιβάλλον. Τα παιδιά το χάρηκαν και ήταν απόλαυση να τα βλέπει κανείς να δουλεύουν. Όσοι μεγάλοι ήταν μαζί μας το ίδιο ένοιωθαν! Ευχαριστούμε όλους που βοήθησαν σε αυτό. Τον υπεραθλητή Κώστα Βαρουχακη που μας δείχνει με τη στάση του παντού και πάντα τη δύναμη ψυχής και  την αγάπη που έχει. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον στόχο του Μαΐου να διασχίσει όλη την Κρήτη από Λασίθι έως Φαλασαρνα ! Την Αργυρώ Κουφογιαννάκη που πάντα συνεργαζόμαστε άψογα την Αργυρώ Τριανταφυλλάκη με τα χειροποίητα κουλουράκια της!! Την Καστανάκη Μαίρη Από το ΔΣ του συλλόγου μας που φυσικά πάντα πρόθυμη σε ότι σχεδιάζουμε. Την κυρία Ευαγγελία Νοικοκυράκη υπεύθυνη του σταθμού και τη συνεργάτιδα της Ευαγγελία Πατελάκη. 
Επίσης τους χορηγούς μας τον Τζανακάκη Δημήτρη που μας έφερε χώμα για να δημιουργήσουμε μια ωραία πρασιά. Τον Μανόλη Λουπασάκη που με το μηχάνημα το έστρωσε. (πάντα πρόθυμος) το ΜΑΝΑ Τσατσαρωνάκη, παντού και πάντα! Το Μάρκετ Κατζουράκης. Τη δασική υπηρεσία Χανίων. Το φυτώριο Σπύρου Ψωματάκη και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό  Πλατάνου. 
Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε γωνιές ομορφιάς. Τα λουλούδια τα παιδιά και τα ζωάκια μας δίνουν πολλά μαθήματα. Καλή συνέχεια σε όλους και καλή Ανάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: