Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΟ

Πέρασαν ήδη πάνω από 10 μήνες που άρχισε το έργο μετά από 25 χρόνια καθυστέρηση! Μάλλον θα έχουμε αυτή την κατάσταση και για τη φετινή τουριστική περίοδο αφού δεν γίνονται εργασίες, τουλάχιστον σήμερα Δευτέρα. 
Πιστεύω να έχει γίνει κάποια παρέμβαση στους αρμόδιους από τη Δημοτική Αρχή, τον Εμπορικό Σύλλογο και το Σύλλογο Ξενοδόχων Κισάμου για την άμεση ολοκλήρωση του έργου.
Χαρτζουλάκης Κώστας

Υ.Σ Μάλλον καλύτερα ήταν πριν ξεκινήσουν το έργο... ένα σκαμπανέβασμα υπήρχε και τίποτα άλλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: