Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Απριλίου 2021

ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΟΥ

 Όπως γράφουν τα Χανιώτικα ΜΜΕ, αρχές Απριλίου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο «Νήσος Χρυσή» που κατέπλευσε την Κυριακή στο λιμάνι της Σούδας, ενώ με την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου, υπολογίζεται στις 14 Μαΐου θα ξεκινήσει, δρομολόγια σε Καστέλι, Γραμβούσα, Μπάλο. Το υπέροχο ΕΓ/ΟΓ «Νήσος Χρυσή» κατασκευής 1992  μήκους 76 και πλάτους 15 μέτρων.. θα είναι το νέο πλοίο που θα φιλοξενήσουμε στο λιμάνι μας και θα κάνει και αυτό την γνωστή κρουαζιέρα Κίσαμος - Γραμβούσα - Μπάλος. 
- Το Νήσος Χρυσή ανήκει στην νέα ναυτιλιακή εταιρεία -για την Κίσαμο- «Μπλε κρουαζιέρες Ν.Ε.» και πλοιοκτήτης του είναι ο Σταύρος Ανδρουλακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: