Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 27 Απριλίου 2021

ΜΙΑ ΚΑΣΕΤΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ....

 «Pod4stories: μια κασέτα, μια ιστορία…» 
Η ιδέα
Μια δράση με την οποία θα ενεργοποιηθούν, θα καταγραφούν και θα δημοσιοποιηθούν μνήμες που συνδέονται με ένα αγαπημένο ‘μέσο’: την κασέτα ήχου.
Στο πλαίσιο της δράσης συγκεντρώνουμε Podcast με «πρωταγωνίστρια» μια κασέτα: μια κασέτα που αγάπησες, που χάρισες, που αντέγραψες, μια κασέτα ξεχωριστή, αξιομνημόνευτη, ανατρεπτική, πειρατική, με αφιέρωση ή χωρίς!..
 Η πρόσκληση
Σε προσκαλούμε να μοιραστείς μαζί μας μια ιστορία κασέτας!
Μια κασέτα που έγραψες. Μια κασέτα που αγάπησες. Μια κασέτα που χάρισες. Μια κασέτα που χάρηκες. Μια κασέτα που κάτι σου θυμίσει. Μια κασέτα που κάποιον/α σου θυμίζει. Μια κασέτα…
Δες στο link που ακολουθεί  τις μέχρι τώρα ιστορίες μας αλλά και πως μπορείς να μας στείλεις την δική σου ιστορία.
https://www.chaniafilmfestival.com/pod4stories/

Δεν υπάρχουν σχόλια: