Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Η πανδημία του κορονοϊού  που πλήττει και την χώρα μας, έχει προκαλέσει και τη μείωση των αποθεμάτων του αίματος, ένα γεγονός που προβληματίζει την δεδομένη στιγμή καθώς υπάρχει άμεση ανάγκη.
Μετά από επικοινωνία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και θέλοντας να συμβάλουμε στη προσπάθεια αυτή, καλούμε όλο τον κόσμο στην *Εθελοντική Αιμοδοσία* που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο μας τις επόμενες μέρες.
Για να πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία πρέπει να μαζευτεί ένας συγκεκριμένος αριθμός φιαλών αίματος  και αντίστοιχα αριθμός εθελοντών.
Γνωρίζοντας τη βαθιά ευαισθησία σας, σας καλούμε να βοηθήσετε  μεταφέροντας το μήνυμα στην οικογένεια σας, σε γνωστούς και φίλους, παρακινώντας τους να αφιερώσουν 10΄ λεπτά από το χρόνο τους.
Το αίμα είναι ένα αγαθό που όλοι το έχουμε, όλοι το χρειαζόμαστε, αλλά ούτε πουλιέται ούτε αγοράζεται, μόνο δωρίζετε.
Δηλώστε συμμετοχή στην Γραμματεία Δημάρχου: 2822340200
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: