Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σοκ για την Κρήτη και όχι μόνο αποτελεί ο θάνατος του 42χρονου μεταδιδακτορικού ερευνητή του Πανεπιστημίου της Βρέμης, Andreas Hillbol, ο οποίος αν και μόλις 42 ετών και χωρίς υποκείμενο νόσημα, άφησε την τελευταία του πνοή, το απόγευμα της 25ης Μαρτίου στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν.
Μάλιστα ήταν από τις περιπτώσεις που φαινόταν να "περνάει" τον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα, ωστόσο η πορεία έδειξε ότι ιός, αν μη τί άλλο, είναι ύπουλος... Αν και παρέμενε σε καραντίνα στο σπίτι, διατηρώντας συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς στο ΠΑΓΝΗ, η κατάστασή του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί. Χθες η υγεία του παρουσίασε μια ανάκαμψη, μόνο για λίγες ώρες όμως, καθώς κατόπιν επιδεινώθηκε εκ νέου και τελικά κατέληξε...
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο συνάδελφος του εκλιπόντος, Aleksei Buinyi, αποχαιρετά το φίλο του και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του και τη σύζυγό του Katrin. 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: