Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Αρχικά τηλεφωνούν σε ηλικιωμένους οτι δήθεν τους έχουν δει να κυκλοφορούν δίχως να έχουν το απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης και οτι πρέπει να περάσουν απο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ή αλλιώς θα πρέπει να βάλλουν σε λογαριασμό......... 
Λοιπόν προστατέψετε τα γεροντάκια ενημερώνοντας τα να μην υποκύπτουν σε καμιά τηλεφωνική παραγγελιά. Δεύτερο τηλεφωνούμε αμέσως στην αστυνομία αν κάτι δεν μας αρέσει και τρίτο τους χέζουμε πατόκορφα για το απότομο ενδιαφέρον τους.
Κανένας αστυνομικός δεν θα σας πάρει τηλέφωνο για να σας ζητήσει χρήματα είναι απάτη.... 
Ήδη στην Κίσαμο υπολογίζω και αλλού έχουμε δυο τρία κρούσματα ..απάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: