Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020

ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Από τη Τρίτη 24 Μαρτίου και για τις επόμενες μέρες ο Δήμος Κισάμου θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων παντοπωλείου μακράς διάρκειας στους δικαιούχους ΚΕΑ - ΤΕΒΑ, στο Κέντρο Κοινότητας (πρώην Δημοτικό Διαμέρισμα του Δραπανιά).
  Εφαρμόζοντας τα μέτρα προφύλαξης για τη δημόσια υγεία όπως προβλέπει η απαιτούμενη πρόληψη και αντιμετώπιση έναντι της νόσου του Κορωνοϊού  COVID -19 η διανομή θα γίνει ως εξής:
Κάθε ωφελούμενος θα ειδοποιείται τηλεφωνικά από τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας προκειμένου να προσέλθει συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα για την παραλαβή της συσκευασίας προϊόντων ενώ για όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και η προσέλευση τους είναι αδύνατη θα προβλεφθεί η μεταφορά τους.
Παρακαλούμε τους ωφελούμενους να τηρήσουν ευλαβικά τις οδηγίες προστασίας προκειμένου να μην υπάρξει σε καμία περίπτωση συγχρωτισμός στην υπηρεσία.
  Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: