Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ;

Συνεχίζουμε σήμερα μια μεγάλη προσπάθεια απολύμανσης σε ανοιχτούς χώρους του Δήμου Χανίων. Έχουμε ξεκινήσει ήδη από χθες, με προτεραιότητα στο χώρο των εγκαταστάσεων καθαριότητας, όπου δίνουμε μάχη για να μπορέσει να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία τους. Από σήμερα, καθημερινά θα υπάρχουν απολυμάνσεις σε πλατείες, κεντρικούς δρόμους, πεζοδρόμια, παγκάκια, στάσεις λεωφορείων και όπου αλλού κριθεί απαραίτητο.
Σημανδηράκης Παναγιώτης Δήμαρχος Χανίων. 
- Αλήθεια ο δήμος Κισάμου τι περιμένει; Μήπως να ακουστεί ή να εμφανιστεί το πρώτο κρούσμα; Μήπως είναι καλό ένα γύρω απο την πλατεία Βενιζέλου -Κατράκη-Τζανακάκη -Ειρηναίου (του Δημαρχείου) -που έχουμε μια συνάθροιση ανθρώπων απο τρίτες χώρες- να γίνει μια απολύμανση στα πρότυπα των άλλων πόλεων της Ελλάδος; Μάλλον αδιαφορούμε .....
Υ.Σ Τα παγκάκια πρέπει να τα βγάλουμε ή να τα απολυμάνουμε τάχιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: