Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΟΥ

Καθαρίστηκε ο Μπάλος απο ομάδα εργατών του Δήμου Κισάμου και τα σκουπίδια μεταφέρθηκαν στο Λιμάνι όπου τα παρέλαβε αμέσως αυτοκίνητο του Δήμου. Η Δημοτική αρχή ξεκινάει νέα πολιτική όσο αφορά τα σκουπίδια, όταν με το καλό θα ανοίξει ο Μπάλος, αφού πλέον όλα τα απορρίμματα των καντινών αλλά και των ημερόπλοιων θα τα παραλαμβάνει απορριμματοφόρο απο το λιμάνι και δεν θα μπαίνουν σε κάδους όπως συνέβαινε ως τώρα. Οι κάδοι του Λιμανιού καταργούνται μιας και κάθε τόσο ήταν υπερφορτωμένοι και πολλές φορές οι σακούλες ήταν απ έξω, έπιαναν πολλά τετραγωνικά μέτρα, δημιουργώντας κακή εντύπωση στους χιλιάδες επισκέπτες της λιμνοθάλασσας.
Καλό μέτρο και ελπίζω σύντομα όταν θα ξαναξεκινήσει η ζωή αν και χρειάζεται και τώρα ένα μίνι απορριμματοφόρο θα ήταν ότι πρέπει τώρα που όλοι "Μένουμε σπίτια μας".
Έτσι και τα γεροντάκια δεν θα κυκλοφορούν ως τους κάδους που σήμερα είναι σε μακρινές αποστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: