Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

ΠΕΘΑΝΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΣΑΜΙΤΙΣΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Θλίψη και οδύνη σκόρπισε στα Χανιά η είδηση του θανάτου της αγαπητής γιατρού με πλούσια δράση και προσφορά στα τοπικά.
Η Χαρούλα Μυλωνάκη, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης σε ηλικία 68 ετών, μετά από πολυετή περιπέτεια που είχε με την υγεία της, αφήνοντας πίσω της ωστόσο, πλούσια παρακαταθήκη και πεπραγμένα που τιμούν το όνομα και την πορεία της.
Από την επαγγελματική της πορεία, η Χαρούλα Μυλωνάκη ήταν παθολόγος που διετέλεσε και αναπλ. διευθύντρια της Β’ Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων, ενώ ήταν και Υπεύθυνη του Διαβητολογικού ιατρείου.
Η δράση της όμως δεν περιορίστηκε στο λειτούργημα του γιατρού. Η πολυσχιδής προσωπικότητα της, την ωθούσε να ασχοληθεί με τα κοινά και να προσφέρει στην κοινωνία.
Έτσι εκτός των άλλων, είχε εκλεγεί Νομαρχιακή Σύμβουλος τις τετραετίες 1994-1998 και 1998-2002, αλλά και Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Χανίων, με διαρκή παρουσία από το 2002, ενώ είχε περάσει από τις θέσεις της Προέδρου τόσο στο Δ.Σ. της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. και του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαιρεθιανών.Η κηδεία της αγαπητής Χαρούλας, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο -λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό- στα Χαιρεθιανά Κισσάμου, απ’ όπου καταγόταν.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: