Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας βάζει στο σχετικό πίνακα του με τα περιαστικά ανά Νομό στην Ελλάδα του Κορωνοιού και ένα κρούσμα στα Χανιά. Τα ΜΜΕ των Χανίων το έψαξαν και αυτό όπως λέει και η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Ελένη Μπορμπουδάκη ....
... πρόκειται προφανώς για το κρούσμα που είχε επιβεβαιωθεί με τον Μαροκινό στο Κέντρο Ναυτικής Αποτροπής στο Μαράθι. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο Χανίων, που είναι καθημερινή προς την ΔΥΠΕ Κρήτης, δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωναϊού αυτή τη στιγμή στα Χανιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: