Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

ΜΙΑ-ΜΙΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, πέρα από τους εαυτούς μας θα πρέπει να στηρίζουμε και τους ανθρώπους που δίνουν το δικό τους αγώνα για όλους εμάς, γι' αυτό το my coffee πήρε την πρωτοβουλία από σήμερα 26/3 μέχρι και νεοτέρας ένα ποσό από τα έσοδα του καφέ θα πηγαίνει σε είδη υγιεινής που τόσο δυσεύρετα είναι πλέον για το Κέντρο Υγείας Κισάμου.
Έτσι λοιπόν μέσα από την απόλαυση του καφέ σας θα ξέρετε ότι βάζετε και εσείς το δικός σας λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: