Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020

ΟΠΩΣ ΤΟ 1953

Μου το έστειλε ο φίλος Σπανουδάκης Μανώλης και είναι ένα ατομικό δελτίο κυκλοφορίας του 1953 .... κάτι παρόμοιο θα έχουμε και σήμερα.
Δεν ξέρω τι είχε γίνει τότε και απαγορεύτηκε η κυκλοφορία απο την Βασιλική χωροφυλακή αλλά σίγουρα κάποιος θα θυμάται....Μάλιστα η απόσταση που μπορούσε να φύγει μακρυά απο την κατοικία της η συγκεκριμένη κυρία, ήταν τα 30 χιλιόμετρα.(καλύτερα απο σήμερα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: