Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, 
Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης, υπερηφάνειας, ευγνωμοσύνης και δόξας  για όλες τις Ελληνίδες και τους  Έλληνες.
Σήμερα, είναι ανάγκη περισσότερο από ποτέ, 199 χρόνια μετά, να εορτάσουμε και να τιμήσουμε βαθιά στην καρδιά μας, τη Μνήμη και τον Αγώνα των Ηρώων του Γένους.
Να δώσουμε την υπόσχεση, για διατήρηση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας και τη διαφύλαξη της Ελευθερίας.
Μπορεί, λόγω των ομολογουμένως πρωτόγνωρων και δύσκολων ημερών που ζούμε, η σημερινή ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ημέρα της Υπέρμαχου Στρατηγού, να μην εορτάζεται όπως διακαώς επιθυμεί η ψυχή του καθενός μας.
Σε καμιά όμως περίπτωση δεν μειώνονται τα αισθήματα της Εθνικής υπερηφάνειας μας. Η μνήμη και η ευγνωμοσύνη παραμένουν άσβεστες στις καρδιές μας.
Η Δημοτική Αρχή, εύχεται σε όλους και όλες, σε ένα χρόνο από σήμερα, να έχουμε βγει αλώβητοι από αυτή τη λαίλαπα του επικίνδυνου ιού που μας απειλεί και αφού έχουμε ξανά σταθεί στα πόδια μας, γεροί, δυνατοί, όλοι μαζί, να γιορτάσουμε με υπερηφάνεια και λαμπρότητα τα 200 χρόνια από το Μεγάλο Ξεσηκωμό και την αποτίναξη της τουρκικής σκλαβιάς.
 Χρόνια πολλά σε όλους 
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Γεώργιος Μυλωνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: