Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Έφυγε πρόωρα από την οικογένεια της , αλλά και από την κοινωνία του Νομού Χανίων, για την Βασιλεία των Ουρανών, ένας σπουδαίος ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Μια λαμπρή επιστήμονας, που αφιέρωσε την ζωή της, στην προσφορά στον συνάνθρωπο. 
Μία Δυναμική   Ακούραστη Προσωπικότητα. 
Υπηρέτησε, πρόσφερε και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επάξια.
Η Κίσσαμος ως γενέτειρα της, αλλά και το σύνολο του νόμου Χανίων, είμαστε όντως φτωχότεροι με την απώλεια της ιατρού, 
                                  ΧΑΡΟΥΛΑΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗ
Η δημοτική μας παράταξη  "ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ", εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στον σύζυγο και στην ευρύτερη οικογένεια της και θα προτείνουμε  προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου, ως ελάχιστη ευγνωμοσύνη στην σπουδαία προσφορά της, την ονοματοθεσία κοινόχρηστου χώρου του δήμου, που να φέρει το όνομα της.  
Αιωνία η μνήμη της.
Σταθάκης Θεόδωρος 
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και τέως δήμαρχος Κισσάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: