Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

ΤΑ ΠΡΟΚΑΤ ΕΦΤΑΣΑΝ....

 Ένα πλοίο γεμάτο προκάτ έφτασε στο λιμάνι.. και άρχισε να τα φορτώνει .... σε  ειδικά επικαθήμενα για να μεταφερθούν στους χώρους που έχουν επιλέξει να τοποθετηθούν.
 Μην βιαστείτε να πανηγυρίσετε είναι τα προκάτ που πήγαν με πλοίο σε ένα βράδυ στην Σάμο για να φτιάξουν το κέντρο προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων. Σε ένα βράδυ.
Η πληροφορία οτι ήταν αυτά που προοριζόταν για να στεγάσουν τους μαθητές του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Κισάμου δεν διασταυρώθηκε, αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια.
Με την Κορωνοκρίση όλα μπορούν να συμβούν ...μιας και επιλεκτικά πλέον εκπληρώνουν τις υποσχέσεις τους Περιφέρεια και κράτος. 
Αλήθεια εκείνη η επιτροπή για τα Λύκεια μπορεί να συνεδριάσει και δια του τηλεφώνου άμα θέλουν ....αλλά μάλλον δεν θέλουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια: