Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΟΔΩΡΗ ΣΤΑΘΑΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Πολιτικοί εκβιασμοί.. Πολιτικός Εκβιαστής..》
Βαριές και ακατανόμαστες εκφράσεις κ. Δήμαρχε που σαφώς και δεν πιστεύω ότι τις ξεστόμισε το στόμα σας ( του κειμενογράφου ή του δημοσιογράφου), όμως φέρουν την υπογραφή σας. 
Οι οποίες βαριές εκφράσεις, που πρώτη φορά εμφανίζονται στα δημοτικά δρώμενα του τόπου μας, εάν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, πρέπει να τιμωρηθούν από όλους μας, εάν όμως όχι, πρέπει να ανακληθούν. 
Οπότε σας ρωτώ και απαντήστε μας ευθέως: 
Τι, Πολιτικό ή Οικονομικό, Αντάλλαγμα ή Όφελος, γενικά σας ζήτησα; Εγώ ή κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης μας και προχωρήσετε σε αυτές τις λεκτικές μόνο εκφράσεις, δίχως περιεχόμενο;
Εάν δεν απαντήσετε επί αυτού το ερωτήματος, με συγκεκριμένο περιεχόμενο και όχι γενικόλογες και πολιτικάντικες αερολογίες, είτε δεν το ανακαλέσετε ως ατόπημα και βεβιασμένη ενέργεια, τότε επιτρέψτε μου να σας πω, ότι αυτές οι εκφράσεις δεν καταλογίζονται σε εμένα ή στην παράταξη μας, αλλά θα βαραίνουν εσάς και μόνο. 
Με εκτίμηση Σταθάκης Θεόδωρος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και τέως δήμαρχος Κισάμου 
Υ.Γ Για τα υπόλοιπα του κειμένου αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: