Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΤΙ ΕΙΝΑΙ 100.000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;

Η επιστολή που βλέπετε έφθασε πριν λίγο (Κυριακή βράδυ 29-3-2020) στον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη. Συντάκτης της η καθηγήτρια Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης κ. Αθανασάκη. Ισχυρίζεται ότι βρίσκεται υπερβολικά κοντά στην παραγωγή εμβολίου κατά του κορονοϊού, αλλά επειδή το εμβόλιο αυτό δεν περιέχει φάρμακο, οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θέλουν να το χρηματοδοτήσουν. Ζητάει χρηματοδότηση περί τις 100.000 από την περιφέρεια της Κρήτης για να πρωτοπορήσει για μια ακόμα φορά η Κρήτη όπως λέει θεωρώντας ότι είναι υπερβολικά κοντά στο τελικό κτύπημα εναντίον του ιού που κοντεύει να διαλύσει την υφήλιο.

Υ.Σ Αν δεν έχει χρήματα ας κόψει απο τα 600.000Ε που είναι για την διαμόρφωση των χώρων που θα φιλοξενήσουν τα προκάτ των Λυκείων Κισάμου, 100.000Ε, για να σωθούμε και ας κάνουμε όλοι εμείς οι Κισαμίτες εργασία 100.000Ε μετά... σε μεροκάματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: