Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ ..ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ

Όπως λέει η πρόσκληση -το συμβούλιο εκεί θα γίνει δια περιφοράς,
ΚΑΛΕΙΣΘΕ
σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κυθήρων, που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου «Δήμαρχος Αρτέμιος Καλλίγερος» στη Χώρα Κυθήρων, στις 03/04/2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00’π.μ. με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:.
1) Έγκριση της υπ΄ αριθμόν 11/2020 απόφασης της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων (εισηγητής: Δήμαρχος).
2) Προσωρινή απαλλαγή από Δημοτικά Τέλη (εισηγητής: Δήμαρχος).(εισηγητής: Δήμαρχος).
3) Έγκριση αδελφοποίησης Δήμου Κυθήρων με Δήμο Σύμης (εισηγητής: Δήμαρχος).
4) Έγκριση αδελφοποίησης Δήμου Κυθήρων με Δήμο Κισσάμου (εισηγητής: Δήμαρχος).
5) Έγκριση αδελφοποίησης Δήμου Κυθήρων με Δήμο Αλίμου (εισηγητής: Δήμαρχος).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Π. ΣΤΑΘΗΣ

Φυσικά παράδειγμα προς μίμηση ο Δήμαρχος Κυθήρων Στρατής Χαρχαλάκης βάζει και σαν θέμα την προσωρινή απαλλαγή των τελών λόγω Κορονοϊού!!
Η αδελφοποίηση των Δήμων θα γίνει το καλοκαίρι σε ημερομηνία που θα συμφωνήσουν οι δυο Δήμοι, στα Αντικύθηρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: