Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

33 παραβιάσεις κυκλοφορίας είχαμε χθες όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στην Ελλάδα, μάλιστα έπεσαν και 3-4 πρόστιμα αφού σε όλη τη χώρα από πολύ νωρίς το πρωί αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους σε οδηγούς αυτοκινήτων και πεζούς προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα μαζί τους. 
Στην Κίσαμο τα πράγματα ήταν χαλαρά μάλιστα οι περισσότεροι δεν ήξεραν τι έγγραφα θα πάρουν όταν πάνε για τα ζώα ή να ποτίσουν το κήπο τους... 
Θεωρώ οτι απο αύριο ας προσέξουμε μιας και δεν θα είναι τόσο λάσκα τα πράγματα όσο νομίζουμε.... απλά χθες ήταν η πρώτη μέρα. 
 Έτσι και αλλιώς το πρωί βγαίνουν όσοι θέλουν να κάνουν τις δουλειές τους το βράδυ ήταν και είναι απελπισία ... ούτε σκύλοι δεν κυκλοφορούν, αφού έχουν "κλατάρει" απο τις βόλτες.
 Σκαλίδη 20.00 χθες τι βράδυ..... ψυχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: