Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΝΑ ΕΠΙΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο δήμαρχος Κισάμου μετά την ανακοίνωση της νέας ΠΝΠ που μειώνει από 2/3, στο ήμισυ τον αριθμό δημοτικών συμβούλων που απαιτείται για τις "δια περιφοράς " συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, νιώθοντας "ιδιαίτερα ικανοποιημένος" για την δυνατότητα που δόθηκε να ψηφίζονται σημαντικά θέματα για τις τοπικές κοινωνίες, δίχως διαλογική συζήτηση, που θα μπορούσε να γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης.
Το γεγονός ότι λόγο της μεγάλης χρονικής περιόδου, που θα κρατήσει η όλη κατάσταση και τις αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα από τους δημάρχους, που θέλουν να προχωρούν το οτιδήποτε θέμα, με αυτήν την διαδικασία (εάν και προβλέπω ότι η τηλεδιάσκεψη , θα προχωρήσει με τους δημοκρατικά σκεπτόμενους δημάρχους) και τις αντιπολιτεύσεις να αντιδρούν, σαφώς και θα προχωρούσε το υπουργείο σε αυτήν την ρύθμιση.
Ο δήμαρχος Κισάμου όμως (για τοπική και καλά, πολιτική κατανάλωση), θέλει να πιστωθεί η ρύθμιση αυτή, στην επιστολή του στον Υπουργό Εσωτερικών ή στην δική μου ως αρνητικά ερμηνευόμενη.
Εφόσον ο Υπουργός κάνει ότι του πει ο κ. Μυλωνάκης, τότε είμαστε πολύ τυχεροί και αναμένουμε να λυθούν όλα τα προβλήματα του δήμου μας και των δημοτών μας.
Εάν πάλι, η δική μου επιστολή και η στάση μας ως αντιπολίτευση, ήταν αυτή που έδωσε την αφορμή στον υπουργό να αλλάξει προσωρινά την νομοθεσία και να δικαιώσει την απολυταρχική συμπεριφορά του δημάρχου Κισάμου να αποφασίζει από μόνος του τα πάντα, καλό σας κάναμε κ. Δήμαρχε και πρέπει να μας ευγνωμονείτε και όχι να μας κατηγορείτε για "πολιτικούς εκβιαστές ". 
Απλώς τώρα δεν έχετε κανένα άλλοθι, να επιρρίπτεται, το οτιδήποτε στην αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: