Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ...ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Κισαμίτη!!!! (δεν είναι εξακριβωμένο) 65 ετών, ο οποίος έχει ήπια συμπτώματα της ασθένειας και όταν πήγε σε ιδιωτική κλινική έγινε δειγματοληψία απο την οποία φάνηκε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.
Ο ασθενής βρίσκεται σε κατ' οίκον νοσηλεία σε απομόνωση.
Να σημειωθεί πως για το κρούσμα ενημερώθηκε και το Νοσοκομείο Χανίων και σε περίπτωση που χρειαστεί όλα είναι έτοιμα για την νοσηλεία του. 
Πληροφορίες λένε οτι πρόσφατα ήρθε απο την Αγγλία.

Υ.Σ Για να μην μας πιάνει πανικός -αλλά να καταλάβουμε οτι δεν ξέρουμε τίποτα για τους γύρω μας όταν συνωστιζόμαστε σε τράπεζες και ταχυδρομείο, η Κίσαμος είναι αρκετά μεγάλη και δεν εννοούμε μόνο την πόλη.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Αν δεν είναι εξακριβωμενο προς τι η ανακατοσουρα (μόνο πανικός ακολουθεί)
Στο ότι πρέπει να το δούμε σοβαρά ( (είναι άλλη δουλειά)

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Το εξακριβωμένο πάει για τον Κισαμίτη...που δυστυχώς λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε. Η ανακατωσούρα είναι αναμενόμενη απο την στιγμή και μόνο που θα είχαμε κρούσμα επίσημα στον Νομό. Καλημέρα σου και γράφε ένα όνομα αν έχεις άποψη δεν κάνει κακό.